Solitaire ring

Solitaire ring

Een solitaire ring is een verlovingsring met een klassieke uitstraling. Een solitaire diamantenring heeft één diamant. Een solitaire ring heeft een luxe uitstraling, maar is ook elegant. Voor veel vrouwen is de luxe diamantenring dan ook dé perfecte ring. Bent u op zoek naar de perfecte verlovingsring? Wij hebben verschillende prachtige ringen die we voor u op maat kunnen maken. Moonlight Diamonds is een familiebedrijf dat in 1965 is opgericht. Ooit zijn we begonnen als diamantgroothandel. De liefde voor diamanten is nooit verdwenen, maar vandaag de dag ontwerpen en realiseren we ook sieraden. Voor onze sieraden gebruiken we diamanten uit onze eigen collectie.

Een prachtige solitaire ring van hoge kwaliteit

Laat u een solitaire ring door ons ontwerpen en realiseren, dan kunt u er zeker van zijn dat u een ring van hoge kwaliteit ontvangt. Voor onze luxe sieraden kunnen we groothandelsprijzen hanteren, omdat de diamanten uit onze eigen collectie afkomstig zijn. Onze luxe diamanten sieraden worden overigens met de hand gemaakt. De diamanten die we voor onze sieraden gebruiken zijn op eerlijke wijze verkregen en niet afkomstig van conflicten. We handelen enkel in natuurlijke en onbehandelde diamanten. De diamanten sieraden die we aanbieden zijn voorzien van een HRD, IGI of GIA-certificaat.

Solitaire ring

U heeft de keuze uit diverse kleuren

Wilt u ook een solitaire ring cadeau doen aan uw geliefde? Dan heeft u de keuze uit diverse kleuren. We bieden sieraden aan in de kleuren witgoud, geelgoud en roségoud. Daarnaast bieden we ook bicolor sieraden aan. U vindt bij ons dus vast en zeker de perfecte ring voor uw geliefde. Ook wat de diamanten zelf betreft, heeft u bij ons ontzettend veel keuze. Bij Moonlight Diamonds hebben we namelijk diamanten in tal van verschillende kleuren.

Bestel uw solitaire ring in onze webshop

Wilt u een prachtige solitaire ring bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of u nu een 18k witgouden ring met diamant wilt of juist op zoek bent naar een 18k roségouden ring met diamant, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Ook is het mogelijk om een entourage ring bij ons te bestellen. Wij maken de ring voor u op maat en binnen ongeveer één week ontvangt u de ring thuis. De ringen zijn altijd volledig verzekerd tijdens het transport naar uw woning en worden bezorgd door ons eigen koeriersbedrijf of door DHL FedEx.

Heeft u vragen over onze sieraden of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.