18k witgouden ring met diamant

18k witgouden ring met diamant

Heeft u plannen om uw partner ten huwelijk te vragen en bent u op zoek naar een mooie verlovingsring? Dan is een 18k witgouden ring met diamant een uitstekende keuze! Een witgouden ring met diamant staat ontzettend chique. U kunt bij ons een solitaire ring met één diamant bestellen, maar u kunt ook voor een entourage ring kiezen. Een entourage ring is een ring met één grote diamant die omringd wordt door kleinere diamantjes. Dankzij onze jarenlange ervaring in de diamanthandel, slagen wij er steeds weer in om de mooiste diamanten voor u te selecteren. Besluit u om een 18k witgouden ring met diamant bij ons te bestellen, dan ontvangt u gegarandeerd een sieraad van hoge kwaliteit.

Een handgemaakte 18k witgouden ring met diamant

De ringen die we in onze webshop aanbieden, maken we met de hand. Een 18k witgouden ring met diamant ziet er prachtig uit. Veel vrouwen dromen van een mooie ring met diamant. Deze ring is dan ook een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een leuke ring om cadeau te geven aan uw partner. Overigens hebben we ook ringen met diamant in de kleuren geelgoud en roségoud. Ook wat betreft de kleur en de vorm van de diamant heeft u ontzettend veel keuze. Zo vindt u in onze webshop altijd wel een sieraad dat perfect op uw wensen aansluit. Wij kunnen de ringen in onze webshop op maat maken, zodat uw ring perfect zal passen.

18k witgouden ring met diamant

Een ring bestellen bij Moonlight Diamonds

Moonlight Damonds is ooit begonnen als diamantgroothandel. Ons familiebedrijf is opgericht in 1965. Vandaag de dag verkopen we nog steeds diamanten, maar hebben we ook een grote passie voor sieraden. Voor onze sieraden gebruiken we enkel diamanten die op een eerlijke manier verkregen zijn. Onze sieraden worden dus gemaakt van conflictvrije diamanten. Vanwege onze ervaring met diamanten, kunnen we de sieraden tegen groothandelsprijzen aanbieden. U kunt bij ons dus voor relatief weinig geld een prachtige 18k witgouden ring met diamant bestellen. 

Uw ring is gedurende het transport volledig verzekerd

Bestelt u een ring in onze webshop, dan duurt het ongeveer een week voordat u deze ontvangt. De ring wordt bezorgd met DHL FedEx of met onze eigen koeriersdienst. De ringen zijn altijd verzekerd gedurende het transport. Heeft u vragen over de 18k witgouden ring met diamant? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.