Entourage ring

Entourage ring

Zoekt u een mooie verlovingsring? Veel vrouwen dromen van een entourage ring. Dat is een ring met in het midden één grote diamant en daaromheen kleinere diamantjes. In tegenstelling tot een solitaire ring, bevat een entourage ring dus meerdere diamanten. Indien u van plan bent om uw partner ten huwelijk te vragen, dan is een entourage ring een uitstekende keuze. Een entourage ring met kwalitatieve diamanten is een echte blikvanger. Het is echter ook een chique ring die bij iedere gelegenheid gedragen kan worden. Wilt u een entourage ring aanschaffen en wilt u zeker zijn van kwaliteit? Bestel uw ring dan bij Moonlight Diamonds.

Een entourage ring van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij ons koopt u een entourage ring waarvoor diamanten van hoge kwaliteit gebruikt zijn. De luxe sieraden in onze webshop worden volledig met de hand gemaakt. Voor de ringen gebruiken we enkel diamanten van hoge kwaliteit. Wij werken enkel met eerlijke diamanten en onze diamanten zijn conflictvrij. Moonlight Diamonds is ooit begonnen als diamantgroothandel. Vandaag de dag hebben we echter ook een grote passie voor sieraden. U kunt bij ons diamanten kopen tegen groothandelsprijzen. Bent u op zoek naar een mooie entourage ring? Dan betaalt u bij ons nooit de hoofdprijs, maar bent u wel verzekerd van kwaliteit. Onze diamanten zijn voorzien van certificaten van HRD, IGI of GIA.

Entourage ring

Welke kleur entourage ring zoekt u?

U heeft bij Moonlight Diamonds de mogelijkheid om uit verschillende kleuren ringen te kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een 18k witgouden ring met diamant? Daarnaast kunt u ook kiezen voor een ring in het geelgoud of roségoud. Ook een bicolor entourage ring behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u matchende sieraden voor bij de entourage ring? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u in onze webshop ook witgouden oorbellen met diamant bestellen en we bieden eveneens witgouden armbanden aan. Ook diamanten hebben we in allerlei soorten en maten.

Een entourage ring van Moonlight Diamonds

Wij kunnen uw entourage ring op maat maken, zodat deze perfect zal passen. Als u een entourage ring bij Moonlight Diamonds bestelt, dan duurt het ongeveer een week voordat u de ring in huis heeft. De ring wordt bezorgd met DHL FedEx of met onze eigen koeriersdienst. Tijdens het transport is de ring volledig verzekerd. Heeft u nog vragen over onze sieraden of over onze diamanten? Neem gerust contact met ons op, zodat we u alles over onze producten kunnen vertellen.